M/S Sundance

Selskabslokaler

Vi ved hvor vigtigt det er at alt fungerer, når man skal holde fest. Det være sig, konfirmation, fødselsdag, bryllupsdag ect. Vi garanterer dig, at du trygt kan lade os stå for din fest, så du kan ankomme afslappet og veludhvilet. M/S Sundances unikke rammer, betyder at vi kan planlægge en hel særlig fest, præcis for dig.

Vi har den perfekte beliggenhed på Havnegade 31Z midt i København K. Tæt ved Kgs. Nytorv og Metro station. Med udsigt til børsen og Knippelsbro fra soldækket. Fra vores loungestue er der udkig til Operahuset

Leje af skib er 900kr pr. time. Selskabets varighed max 7 timer.
Selskaber/receptioner med stående gæster max 100 personer. Selskaber i stuen max 42 personer. Vi kan dække op til 12 personer mere i de to små hyggelige lokaler op til stuen. Maks 56 personer siddende i stueetagen.

I kan vælge mellem tallerken servering, hvor i vælger fra vores 3 forskellige forretter , 3 forskellige hovedretter og 3 forskellige desserter. Prisen for 2 retter 295 Kr per person. Prisen for 3 retter 335 Kr per person. Vinmenu kan tilkøbes for 185 Kr til 2 retter, og 225 Kr til 3 retters menu.

Se menu her

Udover tallerken servering ved bordet kan i vælge mellem vores to forskellige lækre buffeter. Prisen for buffet er 335 Kr per person.

Se buffet her
“Vi skræddersyr dit selskab efter dit ønske og budget Vi viser gerne skibets lokaler frem og byder på en kop kaffe, helt uforpligtende.”

RING PÅ TELEFON 29778567

M/S Sundance

“Vi havde en fantastisk fest. Personalet og maden var helt i top. Bedste lokaler i hele københavn. Tusind tak til personalet ombord på M/S Sundance!”

Tina Jensen

“Absolut de bedste selskabslokaler vi har benyttet til vores firmafester. Alt, lige fra mad til drinks var som aftalt. Ikke sidste gang vi booker på Sundance.”

Christian M Hansen